Jump to content




 

Photo

Tahoe system build Pt.2


  • Please log in to reply
23 replies to this topic

#1 IMPRYDER

IMPRYDER

    Fresh Meat

  • Registered Member
  • 369 posts
  • Gender:Male
  • Location:318 Louisiana


  • What I'm Driving:
    07" Yukon - 99 Sierra

Posted 03 August 2011 - 05:10 PM

I started wiring up my system in my Tahoe last night after I got off. I plan on having it wrapped up by the weekend. Here are a few pics of what's been done so far. I'll be adding pics as I progress.
Went with the same headunit that I had in my other Tahoe
Attached File  bui2.JPG   53.2KB   3 downloads
2 runs of 0 gauge wire
Attached File  bui.JPG   46.77KB   3 downloads
Got the battery rack dry fitted. Have to add some bracing and paint it. 4 group 31 batteries.
Attached File  bui1.JPG   41.36KB   3 downloads

Edited by IMPRYDER, 03 August 2011 - 05:14 PM.


#2 Kamau

Kamau

    Realist Member

  • Registered Member
  • PipPipPipPipPip
  • 5,510 posts
  • Gender:Male
  • Location:St. Petersburg, FL


  • What I'm Driving:
    Monte Carlo Ls

Posted 03 August 2011 - 05:32 PM

Got damn, you'll do bout 5 more builds before I finish 1. SMH @ me, need $$$.


Good shit!
In Due Time!

#3 IMPRYDER

IMPRYDER

    Fresh Meat

  • Registered Member
  • 369 posts
  • Gender:Male
  • Location:318 Louisiana


  • What I'm Driving:
    07" Yukon - 99 Sierra

Posted 03 August 2011 - 05:37 PM

Got damn, you'll do bout 5 more builds before I finish 1. SMH @ me, need $$$.


Good shit!

Really didn't want to be building one under these circumstances lol. Haven't heard any beat in about 3 months, I was about to go crazy.

#4 Kamau

Kamau

    Realist Member

  • Registered Member
  • PipPipPipPipPip
  • 5,510 posts
  • Gender:Male
  • Location:St. Petersburg, FL


  • What I'm Driving:
    Monte Carlo Ls

Posted 03 August 2011 - 05:39 PM

I know what you mean Bruh!!!!
In Due Time!

#5 Cartoon

Cartoon

    Post Whore

  • Registered Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 15,674 posts

Posted 03 August 2011 - 05:42 PM

Damn son, getting it in again I see..... Good shit

"Ain't nuthing like swerving in front of a nigga then stop... back rims spinning forward while the front spin backwards and the trunk whamming..... #i'm sorry but a forgi can't do that
"

#6 IMPRYDER

IMPRYDER

    Fresh Meat

  • Registered Member
  • 369 posts
  • Gender:Male
  • Location:318 Louisiana


  • What I'm Driving:
    07" Yukon - 99 Sierra

Posted 03 August 2011 - 05:44 PM

I know what you mean Bruh!!!!

This truck has the factory bose amp under the center console. Can I unplug the side with the speaker input and tap into those wires and just run them to my amp or will I have to tie into my wires behind the head unit to amplify my door speakers.

#7 Kamau

Kamau

    Realist Member

  • Registered Member
  • PipPipPipPipPip
  • 5,510 posts
  • Gender:Male
  • Location:St. Petersburg, FL


  • What I'm Driving:
    Monte Carlo Ls

Posted 03 August 2011 - 05:53 PM

Dont mess with that factory stuff,
In Due Time!

#8 IMPRYDER

IMPRYDER

    Fresh Meat

  • Registered Member
  • 369 posts
  • Gender:Male
  • Location:318 Louisiana


  • What I'm Driving:
    07" Yukon - 99 Sierra

Posted 03 August 2011 - 06:00 PM

Dont mess with that factory stuff,

Ok, so I just need to run the wires behind the headunit and tie into the wires on my wiring harness like I would on a normal install?

#9 Kamau

Kamau

    Realist Member

  • Registered Member
  • PipPipPipPipPip
  • 5,510 posts
  • Gender:Male
  • Location:St. Petersburg, FL


  • What I'm Driving:
    Monte Carlo Ls

Posted 03 August 2011 - 06:02 PM

You got eh aftermarket wiring harness?
In Due Time!

#10 IMPRYDER

IMPRYDER

    Fresh Meat

  • Registered Member
  • 369 posts
  • Gender:Male
  • Location:318 Louisiana


  • What I'm Driving:
    07" Yukon - 99 Sierra

Posted 03 August 2011 - 06:11 PM

You got eh aftermarket wiring harness?

Yep. Headunit has been installed for about 3 weeks.

#11 Kamau

Kamau

    Realist Member

  • Registered Member
  • PipPipPipPipPip
  • 5,510 posts
  • Gender:Male
  • Location:St. Petersburg, FL


  • What I'm Driving:
    Monte Carlo Ls

Posted 03 August 2011 - 06:57 PM

Yea the wiring harness it to keep the stock chime warnings, everything else you do as normal
In Due Time!

#12 IMPRYDER

IMPRYDER

    Fresh Meat

  • Registered Member
  • 369 posts
  • Gender:Male
  • Location:318 Louisiana


  • What I'm Driving:
    07" Yukon - 99 Sierra

Posted 04 August 2011 - 05:04 PM

Got the headunit and the Pre-amp installed. Everything is done up front and all the wires have been run, just have to tie everything in in the cargo area now.
Attached File  bui4.JPG   19.12KB   4 downloads

Attached File  bui3.JPG   42.01KB   4 downloads

Attached File  bui5.JPG   52.21KB   3 downloads

Edited by IMPRYDER, 04 August 2011 - 05:07 PM.


#13 Kamau

Kamau

    Realist Member

  • Registered Member
  • PipPipPipPipPip
  • 5,510 posts
  • Gender:Male
  • Location:St. Petersburg, FL


  • What I'm Driving:
    Monte Carlo Ls

Posted 04 August 2011 - 05:28 PM

:lmao:

Edited by Audio Advice, 04 August 2011 - 05:29 PM.

In Due Time!

#14 Teezy

Teezy

    Veteran

  • Registered Member
  • Pip
  • 1,928 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bama, nigga....


  • What I'm Driving:
    04 Crown Vic

Posted 04 August 2011 - 05:56 PM

Very nice, love these builds, and x2 on being beatless, I was for a while until about a week or so ago, lol.

#15 THE MAN

THE MAN

    THE BOSS

  • Registered Member
  • PipPipPipPipPip
  • 5,359 posts
  • Gender:Male
  • Location:Couple Places


  • What I'm Driving:
    2012 CADDY

Posted 04 August 2011 - 11:37 PM

:allgood:
END OF TIMES

#16 RELL!

RELL!

    Senior Member

  • Super Moderators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 6,177 posts
  • Gender:Male
  • Location:CALI

Posted 05 August 2011 - 12:10 AM

Good work, glad to see you bouncing back.
/Ya know they can't put it on the Internet if it's not true
/Were did you hear that?
/The Internet!!

#17 IMPRYDER

IMPRYDER

    Fresh Meat

  • Registered Member
  • 369 posts
  • Gender:Male
  • Location:318 Louisiana


  • What I'm Driving:
    07" Yukon - 99 Sierra

Posted 09 August 2011 - 09:49 PM

Got everything in except my door speakers.
Attached File  bui6.JPG   49.23KB   4 downloads

Attached File  bui9.JPG   42.16KB   4 downloads

#18 Cartoon

Cartoon

    Post Whore

  • Registered Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 15,674 posts

Posted 09 August 2011 - 11:05 PM

What ya end up running sub wise

"Ain't nuthing like swerving in front of a nigga then stop... back rims spinning forward while the front spin backwards and the trunk whamming..... #i'm sorry but a forgi can't do that
"

#19 Kamau

Kamau

    Realist Member

  • Registered Member
  • PipPipPipPipPip
  • 5,510 posts
  • Gender:Male
  • Location:St. Petersburg, FL


  • What I'm Driving:
    Monte Carlo Ls

Posted 10 August 2011 - 04:34 AM

Look like JL w7s
In Due Time!

#20 IMPRYDER

IMPRYDER

    Fresh Meat

  • Registered Member
  • 369 posts
  • Gender:Male
  • Location:318 Louisiana


  • What I'm Driving:
    07" Yukon - 99 Sierra

Posted 10 August 2011 - 04:48 PM

Look like JL w7s

Yep. That's my sub set-up from my old truck. 4 w7 12's. Luckily i took them out before I went to dallas or they would have gotten those too.

Edited by IMPRYDER, 10 August 2011 - 04:50 PM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users